Ford вперше показала новий бюджетний седан Figo

У Південній Африці компанія Ford показала оновлену лінійку Figo, машина представлена ​​в кузовах хетчбек і седан. У моделі змінили дизайн, під капотом встановлений 1,5-літровий мотор, вперше оновлений автомобіль презентували на початку року в Індії.

Після запуску виробництва зміненої версії популярного 5-дверного автомобіля, призначеного для внутрішнього індійського ринку, його невдовзі випустили в крос-версії. Через деякий час відбулася прем’єра оновленої лінійки, в цей раз її створили для американського ринку і Європи. В даний час практично готовий варіант для Південної Африки. В даному регіоні 5-дверний кроссхетч не випускають, потенційним покупцям доступний 4 дверний седан. Його досі не показали в інших країнах світу. Зміни торкнулися решітки радіатора, головної оптики, задніх блок-ліхтарів і бамперів. У салоні встановлена ​​оновлена ​​дошка панелі приладів.

За окрему плату можна замовити сенсорний екран для управління системами автомобіля. Машина отримала двигун потужністю 120 к.с. В якості трансмісії запропоновані 5-ступінчаста МКПП або 6-швидкісний «автомат».


Не пропустіть