У Китаї представлений новий купеподібний седан Geely SL

У Китаї презентували новий купеподібний седан Geely SL, який в модельному ряду розташується між седанами Geely GL і Geely Borui. Офіційні фотографії новинки були показані в травні поточного року, а нещодавно пройшов перший показ нового седана.

Відзначається, що для ринку Піднебесної новинка отримала назву Geely Binrui, на експорт ж її відправлять як Geely SL. Зовнішнє оформлення нового седана дизайнери виконали в дусі Geely Borui, а розміри Geely SL склали 4680X1785X1460 мм, а величина колісної бази сягла 2 670 міліметрів. В основу новинки лягла архітектура, розроблена інженерами Geely.

Технічні параметри нового Geely SL поки тримаються в секреті. Але ймовірно, моторний відсік новинки займуть 3-циліндровий 1-літровий турбомотор з віддачею в 136 “конячок” і 4-циліндровий двигун об’ємом 1,4 літра з продуктивністю в 133 кінських сили.

На авторинок КНР Geely SL виведуть в третьому кварталі нинішнього року, але на інші ринки може приїхати через пару років. Цінники на новий седан поки засекречені.


Не пропустіть