Aston Martin представив свою найкрутішу модель

Спортивне купе отримало 5,2-літровий турбований мотор V12 потужністю 725 кінських сил

Компанія Aston Martin офіційно розкрила зовнішність і технічні характеристики нової моделі DBS Superleggera. Спорткар побудували на базі алюмінієвої архітектури від купе DB11, яку доповнили щедрими вкрапленнями карбону. У підсумку, маса авто становить всього 1700 кг!

Нова модель отримала агресивний дизайн, виразну решітку радіатора, 21-дюймові диски і карбон-керамічні гальма. І, до речі, як запевняє виробник, в цілому елементи аеродинамічного обвісу здатні створювати на максимальній швидкості до 180 кг притискної сили.

У нового «Астона» – інші бампери, оптика і капот. Так що сплутати донорське купе DB11 і новий флагманський DBS навряд чи вийде.

Під капотом DBS Superleggera встановлений 5,2-літровий бензиновий мотор V12 потужністю 715 к.с. (З цим двигуном працює восьмиступінчастий автомат). Новинка здатна розігнатися до першої «сотні» за 3,4 секунди. Максимальна швидкість обмежена 339 км/год. Привід – строго задній.

Очікується, що перші поставки Aston Martin DBS Superleggera почнуться в третьому кварталі 2018 року. У Великобританії спорткупе запропонують за ціною від 225 000 фунтів стерлінгів.


Не пропустіть