Audi представила оновлену версію A4

Німецький автовиробник оновив модель A4, яка тепер володіє зовнішньою стилістикою, відповідно поточним тенденціям бренду.

Як і очікувалося, всі нововведення носять незначний характер, включаючи нові бампери з п’ятикутними контурами і дизайн колісних дисків, як в стандартному варіанті, так і у версії S-Line.

Новий передній бампер тепер має окремі отвори повітрозабірників, які спрямовують частину повітряного потоку до коліс. S-варіант отримає нову передню решітку з рейками в 3D формі.

Інші відмінності в дизайні включають пару широких трапецієподібних вихлопних труб, які замінюють попередні круглі, задній спойлер в стилі RS на A4 Avant і новий відтінок кузова Turbo Blue.

Новий спортивний пакет S Line додає 19-дюймові колісний диски Audi Sport, червоні гальмівні супорти, спортивну підвіску і світлодіодні фари. У салоні є елементи оздоблення з вуглецевого волокна і чорні спортивні шкіряні сидіння. В якості опції клієнти можуть вибрати спортивні сидіння відтінку Magma Red або декількох інших колірних рішеннях.

Audi поки не розкриває ніяких технічних відмінностей, тому швидше за все, оновлена ​​модель буде не надто відрізнятися в цьому від поточної її ітерації. Це передбачає все той же широкий спектр варіантів двигуна – від 1.4-літрового бензинового TFSI з турбонаддувом до 3.0-літрового дизеля V-6 TDI, а також версію трансмісії на зрідженому природному газі.

Продажі оновленої Audi A4 седан і Avant повинні початися в третьому кварталі 2018 року.


Не пропустіть