Дівчатам-поліцейським видали відверту уніформу (Фото)

Обтягуючі короткі шортики, червоні берети, розпущене волосся – в такому вигляді дівчини-поліцейські тепер регулюють дорожній рух в ліванському місті Бруммана.

Ліван – держава багатоконфесійна, і на відміну від інших арабських країн іслам не диктує тут всім підряд норми соціальної поведінки, так що жінки можуть носити те, що їм подобається, в тому числі міні-спідниці та шорти. П’єр Ашкар, мер міста Бруммана, заради залучення туристів наказав дівчатам-поліцейським носити влітку спокусливу уніформу, що підкреслює форми юних регулювальниць. Про те, що це служительки закону, а не представниці інших відомих професій, нагадують поліцейські значки на беретах і великі написи POLICE на футболках в районі бюста – з такими красунями НЕ забалуєш!

Експлуатацію жіночої привабливості неоднозначно оцінили європейські туристи, заради яких, власне, і починався весь цей атракціон, але самим дівчатам-поліцейським ініціатива мера подобається – нова форма зручна, дівчата висловили готовність одягатися в неї щоліта.


Не пропустіть