Seat готує конкурента Skoda Kodiaq: перші фото новинки

Компанія Seat готується представити нову модель кроссовера, яка обіцяє стати флагманом компанії, і вийти на ринок на противагу моделі Skoda Kodiaq. Зараз автомобіль проходить дорожні випробування і вперше був сфотографований.

Іспанська компанія готується до випуску нового кросовера, який стане третім за рахунком. Таким чином, компанія Seat готує для себе новий флагман, який отримав назву Tarraco завдяки соціальному опитуванню. Перша інформація про майбутній кросовер була представлена ​​ще в 2017 році, і з тих пір було показано кілька тизерів. Однак зараз автомобіль вперше показався на живих фотографіях.

На жаль опубліковані фотографії не можуть похвалитися високою якістю, однак автомобіль на них демонструється без будь-якого камуфляжу. Офіційної інформації про новинку поки немає, але очікується, що головним конкурентом для неї стане модель Skoda Kodiaq.

Презентація може пройти вже в жовтні поточного року в рамках Паризького автосалону. Втім, не виключено, що в Іспанії перший показ SUV проведуть раніше.

Передбачається, що автомобіль на ринок вийде в п’яти- і семимістній модифікації. Під капотом буде представлена широка лінійка бензинових (TSI) і дизельних (TDI) моторів. У базовій версії буде запропонований виключно передній привід, але в більш дорогих комплектаціях буде запропонована система повного приводу.

За попередніми даними, виробництво Tarraco налагодять на заводі в Вольфсбурзі, який також випускає Tiguan Allspace.

На даний момент в модельній лінійці Seat пропонуються два кросовера: компактний «паркетник» Arona і більший SUV Ateca. Вартість першої моделі починається від 14 420 євро, друга модель коштує від 18 450 євро за базову комплектацію.


Не пропустіть