Новий Audi Q3 попався під час тестування (Фото)

Німецький преміальний бренд Audi, підконтрольний концерну Volkswagen, вивів на дорожні тести свій новий кросовер Audi Q3. Шпигунам вдалося сфотографувати новинку майже без камуфляжу.

Камуфляжною плівкою розробники з Audi прикрили тільки передню і задню оптику. Також на кузові була захована фірмова символіка Audi в 4 кільця. При перегляді фотознімків можна зробити висновок, що передня половина нового Audi Q3 подібна стилю нового Audi Q8. Задні ліхтарі на новому Audi Q3 не з’єднувалися на задніх дверях, а ліхтарі отримали традиційні галогенні лампи. Не виключається, що на фото представлений стандартний варіант кросовера Audi Q3, про що свідчать колісні диски невеликих розмірів.

У профілі автомобіля відбулися деякі зміни, а бічні дзеркала інженери змістили вниз. Розміри новинки поки важко оцінити, але можна сказати, що автомобіль став більший, ніж нинішня генерація кросовера.

Подробиці інтер’єру нового Audi Q3 розкрили ще навесні. Салон новинки отримав повністю електронну панель управління і новий мультимедійний центр з великим дисплеєм на центральній консолі. Клімат-контроль в новому Audi Q3 управляється за допомогою окремого тачскріну.


Не пропустіть