Розсекречено вигляд компактного кросовера DS 3 Crossback

На осінньому автосалоні в Парижі 2018 відбудеться прем’єра компактного паркетника DS 3 Crossback, однак журналістам видання Carscoops вдалося заздалегідь роздобути патентні зображення моделі.

Центральні стійки знаходиться в розробці DS 3 Crossback 2018-2019 мають форму “акулячих плавців” (як на хетчбек DS 3), тоді як в плані оформлення передка і корми автомобіль багато в чому схожий зі старшим DS 7 Crossback.

Від останнього французи запозичили і дизайн інтер’єру, тому для салону нової моделі характерна наявність численних граней і ромбів.

У преміальної лінійки виробника прийдешній DS 3 Crossback стане найменшим кросовером, при цьому він позиціонується в якості заміни звичайного хетчбека. А основними конкурентами машини називаються Audi Q2 і Mini Countryman.

На даний момент відомо, що паркетник базується на новій модульній платформі CMP і стане першою моделлю групи PSA побудованої на даному шасі. Надалі на цю ж базу переберуться наступні покоління Opel Corsa і Peugeot 208.

Шасі CMP було розроблено з прицілом на створення електричних моделей, так що в перспективі DS 3 Crossback, крім традиційних бензинових і дизельних версій, напевно обзаведеться і електричної модифікацією з запасом ходу близько 450 км. Відомостей про дату початку продажів і ціни новинки поки немає.


Не пропустіть