Hyundai розсекретив серійний седан Hyundai Lafesta (Фото)

У Мережі з’явилися перші відомості про секретний седан Hyundai Lafesta. Автомобіль як концепт був показаний в рамках автомобільного салону в Пекіні, проте його зовнішній вигляд суттєво змінився.

На знімках з закритої презентації моделі можна помітити, що вона виконана в стилістиці прототипу, за винятком більш різкого переходу між капотом і лобовим склом. Оптика на машині стала більш округлою, доповнюючи відносно невелику решітку радіатора. Також планується випустити другу модифікацію зі збільшеним переднім бампером.

Габарити моделі не змінилися після прем’єри концепту. Транспортний засіб має довжину близько 4,6 метра і висоту в 1,4 метра. Відстань між осями в 2,7 метра істотно збільшила прохідність седана. Машина побудована на базі платформи Hyundai Elantra, в якій трохи змінили тільки передню частину.

Під капотом Hyundai Lafesta розташувався силовий агрегат на 1,4 літра при потужності в 140 кінських сил. Також планується випустити версію на 1,6 літра, але про її особливості поки нічого не відомо.


Не пропустіть