Volkswagen T-Cross: нова інформація про компактний кросовер

Як повідомляє Motor1.com, керівник відділу Volkswagen з виробництва легкових автомобілів Андреас Крюгер заявив, що майбутній кросовер німецької марки занадто малий для США і Канади. Цікаво, що це контрастує із заявою головного виконавчого директора марки в США Хінріха Вобкена, який раніше допустив вихід новинки на американський ринок.

За новою інформацією VW запустить в продаж T-Cross в Європі восени цього року, і незабаром після цього буде доступний всьому континенту. Після чого кросовер буде відправлений на ринки Південної Америки, Китаю і, нарешті, Індії. Однак в салонах Volkswagen в США автомобіль представлений не буде.

T-Cross заснований на платформі MQB A0, яку використовує Polo. T-Cross буде на 30 міліметрів коротшим, ніж більший T-Roc. Незважаючи на це, в кросовері зроблений акцент на максимальний простір для ніг і місткість багажника.

За попередньою інформацією, новий кросовер від Volkswagen отримає три типи двигунів – літровий трициліндровий бензиновий агрегат на 95 кінських сил, 1,5 літровий чотирициліндровий на 130 конячок, і дизельну турбованну четвірку на 1,6 літра потужністю 105 к.с. Всі вони також встановлюються на Polo.


Не пропустіть