Renault Kwid отримав оновлення

Сьогодні в мережі з’явилася інформація про особливості модернізованого автомобіля моделі Renault Kwid. Як виявилося, великих зовнішніх змін не відбулося.

Вперше автомобіль цієї моделі, який відноситься до бюджетного сегменту, був представлений три роки тому. Спочатку машина продавалася на індійському ринку, де і була налагоджена її складання. Тепер же є всі підстави вважати, саме цей ринок першим отримає оновлену модифікацію пятидверки.

В екстер’єрі авто з’явилася нова радіаторна решітка, а також оригінальні молдинги на дверях із зображенням назви бренду. Що стосується змін в салоні, то тут дверні ручки отримали хромоване покриття, а для пасажирів заднього ряду передбачена розетка для того, щоб була можливість заряджати улюблені гаджети в дорозі. Крім того, імовірно, в базову комплектацію має увійти кілька систем безпеки, яких раніше не було.

В Індії новинка повинна вийти з тієї ж моторної гамою, а саме, мова йде про мотор об’ємом в 0.8 літра і віддачею в 54 кінських сили, а також про однолітровий двигун з потужністю в 68 кінських сил.


Не пропустіть