Nissan випустить спортивний електрокар Leaf Nismo

Після декількох років розробки і декількох представлених концептів Nissan, нарешті, запускає у виробництво Leaf Nismo. Незабаром новинка надійде в продаж, але спочатку буде доступна тільки в Японії.

Головна новина – Leaf Nismo не отримає нову силову установку. Як і звичайний Leaf, «спортивна версія» буде поставлятися з 40 кВт батареєю, здатної видати 150 кінських сил і набирає 100 км/год за 7,9 секунди.

З іншого боку, цілком ймовірно, що Nismo отримає збільшення потужності батареї разом з новим Leaf, який Nissan планує запустити вже найближчим часом і який буде комплектуватися батареєю на 60 кВт, яка видає 200 кінських сил.

Повертаючись до Leaf Nismo, варто відзначити, що більшість змін торкнулися дизайну моделі, яка отримала спортивні бампери, нову решітку радіатора, світлодіодні фари денного світла і кілька емблем Nismo всередині і зовні авто.

Інтер’єр був поліпшений спортивним рульовим колесом, обтягнутим алькантарою з червоною шкіряною вставкою по центру. Елементи оздоблення торпеди і салону також були змінені.

Крім того, автомобіль отримав нові амортизатори, підсилювач керма і систему стабілізації, а завдяки аеродинамічним змін в дизайні машині збільшили притискну силу.


Не пропустіть