Nissan вперше показав бюджетний новий кросовер

Під брендом Venucia, що належить одночасно Nissan і Donfeng, в Китаї вже продається пара кросоверів. Всі вони побудовані на агрегатах Nissan. Незабаром модельний ряд Venucia поповниться компактним бюджетним кросовером T60, який повинен буде нав’язати боротьбу Hyundai ix25, відомому у нас під назвою Creta.

У Venucia T60 теж використовується платформа від Nissan. Поки офіційно не оголошено яка саме, але швидше за все це та сама CMF, на якій, наприклад, побудований Qashqai. Правда, багатьох двигунів на T60 не буде – компактний кросовер отримає лише атмосферний 1,6-літровий 126-сильний мотор. Силова установка може поєднуватися з варіатором і 5-ступінчастою механічною коробкою передач.

Своїм зовнішнім виглядом Venucia T60 з «витаючим» дахом і чорними стійками досить сильно нагадує Kicks, але вигляд у китайського «паркетника» все-таки брутальніший за рахунок великої решітки радіатора і більш грубих форм.

В обробці салону використовуються фальшиві карбон і алюміній. Виглядає це все це дешево і без смаку. Проте, в цілому інтер’єр виглядає досить симпатично – його рятують цифрова приладова панель, великий сенсорний дисплей і приємно виглядає важіль коробки передач.

У продажу Venucia T60 з’явиться ближче до кінця нинішнього року.


Не пропустіть