У Мережі опублікували офіційні фото Zotye T600 нового покоління

Новий Zotye T600 опублікували на офіційних фото ще в травні, а тепер на сторінках китайських видань з’явилися «живі» знімки кросовера. Відзначимо, що в КНР крім звичайного «паркетника» в сімейство T600 входять Sport- і Coupe-модифікації.

Перший стандартний Zotye T600 спереду сильно нагадував старий Volkswagen Touareg, проте зі зміною генерації «китаєць» отримав оригінальну зовнішність. Задня частина новинки стала схожа на T600 Coupe чорними акцентами на задніх стійках, заниженим дахом і формою фар. Однак у випадку зі звичайним кросовером, задні ліхтарі об’єднані світлодіодною плашкою. Також цей автомобіль відрізняється заднім бампером і оформленням інтер’єру.

Зокрема, в салоні знайшли місце нова передня панель, модернізований блок управління клімат-контролем, цифрова приладова панель і мультимедійний центр з тачскріном. Згідно з попередньою інформацією, новий Zotye T600 отримав наступні габарити: 4691х1696х1893 мм, розмір колісної бази – 2 807 мм.

Про лінійку двигунів для нового кросовера поки нічого не повідомляється. Його попередник в Піднебесній пропонується з 1,5 і 2,0-літровими бензиновими турбомоторами з чотирма циліндрами. Потужність даних агрегатів становить 162 і 190 к.с. відповідно.


Не пропустіть