Заряджений Ford Focus четвертого покоління помітили на тестах

На даний момент четверте покоління Ford Focus вже продається по всій Європі з абсолютно новим дизайном екстер’єру та інтер’єру. Машина також отримала ряд нових силових установок і нову автоматичну коробку передач.

Тепер же європейським фотографам вдалося зняти шпигунські фото тестованого на звичайних дорогах спортивного хетчбека, який виявився взутий в стандартні 18-дюймові диски і ймовірно, повинен бути схожий на автомобіль у версії ST Line, хоча повний камуфляж приховує можливі дрібні відмінності.

Головною ж стала інформація стосовно двигуна, який буде використовуватися в Ford Focus ST. На щастя для фанатів моделі, в компанії вирішили відмовитися від ідеї з 1,5-літровим трициліндровим мотором. Правда, і 2,3-літрова версія EcoBoost також, ймовірно, не буде встановлюватися на дане авто.

За повідомленнями західних ЗМІ, мова йде про вдосконалений мотор об’ємом 2-літра EcoBoost, який, нарешті, почне пропонуватися з новою 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач, а також зі стандартною механікою (на вибір).

На новому ST буде встановлюватися стандартна задня підвіска, стандартні колісні диски на 18 дюймів з можливістю замовити 19-дюймові. Крім того, на автомобілі буде переналаштована електроніка з урахуванням більш спортивного стилю ST.


Не пропустіть