Skoda Karooq Scout – нова версія компактного кросовера

Представники компанії Skoda повідомили про те, що незабаром випустять на ринок оновлену конфігурацію паркетника під назвою Karooq Scout, який призначений спеціально для активного відпочинку, заміських поїздок і подолання перешкод на бездоріжжі, так як авто буде оснащено системою повного приводу.

Прем’єра новинки повинна відбутися в Парижі вже через кілька тижнів. Якщо порівнювати з оригінальною модифікацією, то нова версія отримала значно видозмінений екстер’єр, а також повний привід, який, до слова, входить навіть в базову модифікацію. Крім того, машина оснащена пластиковим обвісом, а також колісними дисками на 18 або ж 19 дюймів. А на бризковиках красуються дуже оригінальні мініатюрні шильдики бренду.

Що стосується технічних характеристик, то під капотом нового автомобіля буде розташований 1,5 літровий мотор з віддачею в 150 кінських сил. Працювати він буде на бензині. Крім того, в модельний ряд входять два дволітрових мотора на дизелі, які розраховані на 150 і на 170 кінських сил. В машині може бути встановлена ​​трансмісія на 6 або 7 ступенів, в першому випадку мова йде про механічну коробку, а в другому – про автомат.


Не пропустіть