Renault представила свій бюджетний паркетник Kwid

Незабаром на ринок надійде новий кросовер під маркетинговою назвою Renault Kwid. І буквально вчора в мережі були опубліковані перші офіційні фотографії цього автомобіля.

Відзначимо, вперше модель вийшла на індійський і бразильський ринки близько двох років тому. Оновлена ​​ж конфігурація відрізняється від актуальної версії модифікованою решіткою радіатора, а також оригінальними захисними накладками на дверях.

В інтер’єрі машини також відбулися зміни. У салоні тепер розташовується інноваційна система мультимедіа, яка задовольнить потреби будь-якого автомобіліста. Доповнюють інтер’єр розкішні хромовані ручки на дверях, центральний підлокітник на задньому сидінні, а також оновлена ​​оббивка сидінь і камера заднього виду з функцією статичного розмітки дороги.

Що стосується технічних характеристик, то під капотом будуть розташовуватися мотори об’ємами в 0.8 і 1.0 літр, віддача яких становить 54 і 68 кінських сил. Працювати силові агрегати будуть в парі з коробкою передач на п’ять ступенів автоматичного або ж механічного типу.


Не пропустіть