Легендарний “Крузак” отримав оновлення: перші фото

Поточна генерація «Крузака» не змінювалася вже більше десяти років, тому в Toyota, судячи з усього, вирішили поспішити з рестайлінгом цього популярного позашляховика, який став справжньою легендою не тільки в нас, але і на інших світових ринках, в тому числі на Близькому Сході.

У Мережі з’явилися перші фото оновленої версії Land Cruiser 200, судячи з яких новинка не отримає серйозних змін з точки зору дизайну, обмежившись невеликим фейсліфтом.

Спереду новинка отримає нову решітку радіатора з меншою кількістю горизонтальних плашок, ніж у поточної версії, а також іншої бампер. Корма автомобіля залишиться колишньою, злегка змінивши лише в нижній частині бампера.

Чи передбачаються зміни в салоні нового «Крузака», поки невідомо. Швидше за все, «тойотовці» обмежаться зміною архітектури передньої панелі, а також додадуть мультимедійній системі 200-го підтримку сучасних інтерфейсів Apple CarPlay і Android Auto.

Технічних змін в оновленому LC 200 не відбудеться. Автомобіль як і раніше буде працювати на базі бензинових моторів, а також 4,5-літрового турбодизеля.

Презентація рестайлінгового Land Cruiser 200 може відбутися в 2018 році. Продажі новинки стартують в 2019-м.


Не пропустіть