Культовий Cadillac Escalade чекає великих змін

Cadillac Escalade майже не змінюється з 2014 року, коли модель вперше вийшла на ринок і стала дуже популярною в США і інших країнах. Втім, судячи з останньої інформації, до 2020 року машину чекають істотні зміни.

На даний момент йде розробка нового дизайну Escalade, яка повинна бути завершена до 2020 року, але поки фотографам-шпигунам не вдалося роздобути інформацію про новий екстер’єр авто. Зате західним ЗМІ вдалося з’ясувати перші подробиці про силові установки, які планується встановлювати на позашляховик.

Нагадаємо, зараз машина пропонується виключно з 6,2-літровим мотором V8 потужністю 420 кінських сил і 623 Нм крутного моменту. Однак незабаром до нього повинні додатися ще два мотора.

Одним з них повинен стати 4,2-літровий V8 з подвійним турбонаддувом, здатний видати 500 кінських сил і 750 Нм крутного моменту. Такий мотор встановлюється на недавно презентовану модель СТ6.

При цьому у варіанті V-Sport ця ж силова установка здатна видати 550 к.с. і 850 Нм крутного моменту, що значно вище, ніж у поточного базового 6,2-літрового V8 для Escalade.

Що стосується третього варіанту, його характеристики поки невідомі, але стверджується, що ним може стати гібридна силова установка.


Не пропустіть