Geely презентував новий компактний кросовер (Фото)

Модельний ряд китайської марки Geely поповнився новим компактним SUV.

Кросовер отримав назву Binyue, що в перекладі з китайського можна перевести як “гість, якого очікували”. Про машину дійсно багато писали до релізу, адже вона перевернула нову сторінку в історії Geely.

Зокрема, модель першої приміряла платформу ВМА – модульне шасі для В-класу. За розмірами кузова новинка близька до Suzuki SX4 . Від носа до хвоста в ній 4,34 метра, з яких 2,6 займає колісна база.

Дизайн виконаний в корпоративному стилі марки, тому тут очевидна схожість з “паркетником” Geely Atlas. Різниця є хіба що в фактурі оптики і бамперів. А ось інтер’єр відрізняється сильніше. Наприклад, екран мультимедіа Binyue зростає зверху центральної консолі. На тунелі стоїть інший селектор КПП, та й перемикачі опцій тут розташовані по-іншому.

Під капотом заявлений бензиновий 1.5 з трьома циліндрами і наддувом. Мотор від нового Volvo XC40. На Geely він розвиває 177 кінських сил і 255 Нм крутного моменту. В пару йому віддана роботизована коробка з сімома діапазонами. Цей тандем розганяє машину до першої сотні за 7,9 секунди. Продажі новинки в Китаї стартують до кінця року. Не виключено, до того часу виробники розширять силову гаму, де повинен з’явитися гібрид.


Не пропустіть