Honda презентувала оновлений кросовер HR-V (Фото)

Європейська версія кросовера отримала оновлення, новий двигун і позиціонується як автомобіль 2019 модельного року.

Оновлений кросовер Honda HR-V для Європи не раз помічали на тестуванні, а тепер він представлений офіційно.
Також в компанії повідомили, що європейські продажі моделі стартують восени, причому в цьому році кросовер запропонують тільки зі старим двигуном, тоді як версія з новим агрегатом надійде в продаж на початку наступного року.

Нагадаємо, що оновлений кросовер для домашнього ринку і для Північної Америки та Австралії вже були представлені. В цілому європейська модифікація отримала такі ж зміни, як і автомобіль призначений для інших ринків.
Зокрема, у кросовера з’явилася інша решітка радіатора, новий передній бампер, модернізовані задні ліхтарі, розширену кольорову гаму, а також нового дизайну колісні диски розміром 17 дюймів.

Як і у інших оновлених версій модель для Європи отримала пакет систем безпеки Honda Sensing, в який увійшов адаптивний круїз-контроль, система екстреного гальмування, попередження про з’їзд із займаної смуги, система запобігання зіткнень і інше.

Що стосується технічних характеристики, то для кросовера запропонують модернізований варіант 1,5-літрового двигуна. Його потужність складе 130 к.с. при 155 Нм крутного моменту працюючи в парі з шестишвидкісною механікою або варіатором.

Система приводу на передню або обидві осі. Новим двигуном стане турбований 1,5 літровий агрегат, правда його потужність в компанії не розкрили. Також на початку наступного року стартує продаж дизельного кросовера з колишнім 1.6 i-DTEC (120 к.с., 300 Нм).


Не пропустіть