Honda презентувала оновлений Civic (Фото)

Цього разу рестайлінг наздогнав американські версії Civic – седани і купе. Глобальних змін немає. Новинки найлегше впізнати по передку з тонованої рештки радіатора і великим вирізом нижньої фальш-решітки. Інше прочитання отримали і колісні диски.

Усередині поліпшена мультимедіа, яка обзавелася новим екраном на 7 дюймів. Розробники розширили функціонал за рахунок додатків для “співпраці” зі смартфонами та іншими гаджетами.

Крім того, седани і купе отримали комплектацію Sport, раніше доступну для хетчбека Civic. Такі машини мають особливі бампера з глянцевим декором, спойлер на кормі і інший задній бампер з вирізом для вихлопної труби по центру. При цьому інженери Honda пошкодували турбований бензиновий мотор 1.5 – він так і залишився прерогативою хетчбека.

Під капотом “спортивних” седанів і купе стоїть “атмосферник” з об’ємом 2.0 літра. Він видає 158 кінських сил і 187 Нм крутного моменту. По коробках передач є вибір між шестишвидкісною МКП і варіатором. Топові Civic також отримали повний комплект систем активної безпеки Honda Sensing. Сюди входить адаптивний круїз-контроль, датчики знаків і розмітки, а також система автоматичного гальмування.


Не пропустіть