Ford Focus ST проходить тести майже без камуфляжу (Фото)

Компанія Ford приступила до останнього етапу тестів спортивної ST-версії Focus свіжої генерації. Автомобіль, що проходив випробування неподалік від Нюрбургринга, вдалося сфотографувати фотошпигунам, знімки з’явилися на сторінках видання Motor1.

Судячи з фото, «заряджений» Ford Focus отримає більш агресивний дизайн кузова з іншими бамперами, переглянутими спойлером і дифузором, а також іншими повітрозабірниками. За непідтвердженими офіційно даними, авто обзаведеться доробленими гальмами і системою приводу на передні колеса.

Очікується, що Focus ST оснастять 2,0-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом, потужність якого буде досягати 252 кінських сили. У тандемі з мотором працюватиме автоматична трансмісія.

Новинка отримає незалежну задню підвіску і такі електронні асистенти як система контролю рядності руху, адаптивний круїз-контроль з функцією автоматичного старту і повної зупинки, функцію зчитування дорожніх знаків і сучасні адаптивні ліхтарі головного світла.

Офіційна презентація нового Ford Focus ST пройде до кінця поточного року, цінники на модель будуть розкриті ближче до запуску продажів.


Не пропустіть