Новий Hyundai Elantra здивує незвичайним дизайном (Фото)

Hyundai Motor представила оновлений варіант седана Elantra, який дивує незвичайним оформленням екстер’єру

Зазвичай рестайлінг не приносить ніяких дизайнерських одкровень. Але Hyundai Elantra нового модельного року – дивовижний виняток! В оформленні передка корейці несподівано вирішили зробити акцент на елементи трикутної форми: фари, решітка, бампер, протитуманні фари – все вийшло «трикутним».

У седана спереду і ззаду з’явилися оптика нової форми, також зазнали змін решітка радіатора і протитуманні фари, а майданчик під задній номер переїхала на бампер.

До салону дизайнерів-революціонерів, однак, не допустили. Їм довірили лише перекомпонувати центральну консоль під нову мультимедійну систему (останню відрізняють більш швидкий процесор і більший дисплей). Також результатом рестайлінгу стала поява нової комбінації приладів.

А ось технічних змін не сталося. У США седан як і раніше буде мати у своєму розпорядженні трьома бензиновими двигунами – одним дволітровим атмосферником (147 к.с.) і двома турбомоторами об’ємом 1,4 (130 к.с.) і 1,6 (201 к.с.) літра. Коробки передач – 6-ступінчаста механіка або 7-ступінчастий «преселектив».


Не пропустіть