Skoda заінтригувала новою версією кросовера Kodiaq (Фото)

Зовсім скоро Skoda представить перший у своїй історії «заряджений» кросовер. Первістком чеської марки в цьому сегменті стане Kodiaq RS, який вже встиг встановити рекорд Нюрбургрінга для семимісних “паркетників”. Ми вже знаємо, що під капотом автомобіля знайде своє місце 2-літровий дизельний двигун з двома турбінами, здатний видати 240 к.с. і 500 Нм. Разом з роботизованою коробкою передач силова установка здатна розігнати Skoda Kodiaq RS до 100 км/год за 6,5 с.

І ось, чехи опублікували парочку нових зображень, на яких можна розгледіти лише деякі нюанси зовнішнього вигляду. Без будь-яких деталей і так зрозуміло, що від свого стандартного побратима Kodiaq RS буде відрізнятися агресивною зовнішністю, забезпеченою аеродинамічним обвісом, трохи зміненою решіткою радіатора, колісними дисками особливого дизайну і відповідними шильдиками, розкиданими по кузову.

У Skoda окремо відзначають, що майбутня новинка отримає абсолютно новий логотип – він буде виконаний переважно в червоному кольорі. Пізніше подібний значок повинні отримати всі представники RS-сімейства.


Не пропустіть