Дизайн нового покоління Mercedes-Benz GLE розсекретили до прем’єри

Новинка була знята фотошпигунами під час тестування без камуфляжу.

Судячи з відсутності камуфляжу, який міг би приховати всі значущі зміни, компанія Mercedes-Benz приступила до фінальних тестів оновленого кросовера. Офіційно новий GLE представлять ближче до кінця 2018 року. Швидше за все, німецькі інженери привезуть модель на автосалон в Париж. Основним конкурентом новинки стане BMW X6.

Можна відзначити, що модель отримала більш спортивний дизайн. Кросовер обзавівся новими ліхтарями, іншим заднім бампером і вихлопною системою. Традиційну приладову панель замінять два 12,3-дюймових дисплея, на один з яких будуть виводитися показання приладів, а інший буде відповідати за управління мультимедійним комплексом.

Нагадаємо, що новинка отримала нову мультимедійну систему Mercedes-Benz User Experience (MBUX), яка прийшла на зміну топової Comand, і вже ставиться на A-Class. Штучний інтелект вміє самонавчатися і з часом зможе розуміти навіть складні команди.

Автомобіль створений на платформі MHA (Modular High Architecture), яка застосовується в новому E-Class. Завдяки цьому машина стане помітно легше свого попередника. У моторну гамму кросовера увійдуть бензинові і дизельні агрегати з чотирма і шістьма циліндрами. Пізніше автомобіль може отримати гібридну силову установку.


Не пропустіть