Volkswagen Amarok отримав екстремальну версію (Фото)

Volkswagen Amarok був модифікований тюнінг-ательє Carlex Design. Новинка буде випущена в кількості всього 500 екземплярів.

Автомобіль після тюнінгу багато в чому кардинально змінився. Змінилися бампери, їх зовнішній вигляд, як і всього автомобіля в цілому, він став більш агресивним. Розширені колісні арки, пластикові вставки в передній частині капота, а також наклейки на кузові і унікальне оформлення задніх ліхтарів доповнюють образ. Автомобільні диски також будуть ексклюзивними, випущеними строго під даний автомобіль. Піднята підвіска і посилені пороги додадуть комфорт і підвищать міцність машини.

Крім інших стилістичних доповнень, автомобіль буде володіти потужними технічними характеристиками. Під його капотом встановлять 3-х літровий двигун V6, оснащений системою турбо, що працює на дизельному паливі, потужністю близько 225 кінських сил. 8-ми діапазонна трансмісія від ZF дозволить максимально ефективно використовувати потужність автомобіля. Також приємним доповненням стала можливість змінювати звук працюючого мотора в залежності від уподобань водія.


Не пропустіть