Seat показав семимісний флагманський кросовер на відео

Компанія Seat опублікувала відеоролик, в якому показано закамуфльований прототип нової флагманської моделі іспанської марки – семимісний кросовер Tarraco. Офіційна прем’єра автомобіля складеться 18 вересня в іспанській Таррагоні.

За словами розробників, повнопривідний кросовер сконструйований таким чином, що без проблем може долати перешкоди з ухилом в 70 градусів і справлятися з поперечними нахилами до 85 градусів.

Seat Tarraco отримає нову функцію безпеки Rollover Assist: якщо електроніка зафіксує реальну загрозу перекидання автомобіля, то вона автоматично розблокує двері, вимкне двигун і зробить дзвінок в екстрені служби. Нарешті, в списку опцій кросовера буде адаптивна підвіска.

Вседорожник побудують на модульній архітектурі MQB, яка вже лежить в основі Skoda Kodiaq і Volkswagen Tiguan Allspace. За попередніми даними, лінійка моторів включить наддувні бензинові агрегати робочим об’ємом 1,4 і 2,0 літра, а також дволітрові дизелі різного ступеня форсування. Автомобілі будуть пропонуватися як з переднім, так і з повним приводом.

Екстер’єр флагманського кросовера Seat виконають в стилі «молодших» моделей іспанської компанії – Ateca і Arona. При цьому, як очікується, модель отримає зовсім інший інтер’єр, а в якості опції буде доступна повністю цифрова приладова панель.


Не пропустіть