Volkswagen випустив маленький, але дуже “агресивний” сітікар (Фото)

Для невеликого міського автомобільчика Volkswagen up! тепер доступний «пакет» візуалізації R-Line. Цей варіант стане ідеальним для тих, кому сподобався зовнішній вигляд високопродуктивного Volkswagen up! GTI, але їм не потрібно стільки потужності.

На даний момент Volkswagen up! є найменшим автомобілем в модельному ряду німецького автомобільного концерну Volkswagen. Модель була вперше презентована в далекому 2011 році – показ проходив на автосалоні в місті Франкфурт-на-Майні (Німеччина). Поки що немає даних про те, чи буде представлена ​​найближчим часом нова версія машини.

У минулому році було представлено високопродуктивне виконання Volkswagen up! GTI, під капотом якого перебував 113-сильний 3-циліндровий двигун з турбонаддувом. А зараз, компанія вирішила випустити для свого найменшого автомобіля «пакет» R-Line, в який входять деякі доповнення до зовнішнього вигляду.

Як і у випадку з будь-яким іншим автомобілем бренду Volkswagen з комплектом R-Line, зовнішній вигляд доповнюється тими ж елементами, які є і в по-справжньому “заряджених” версіях. Йдеться про більш агресивному передній бампер з хромованими акцентами для протитуманних фар, бічні пороги, срібною смуги для фальшрадіаторної решітки. Крім того, малюк отримав 17-дюймові колісні диски, які «взуті» в шини 195/40 R17, чорні бічні дзеркала, а також тоновані стекла.

Повідомляється, що на автомобільному ринку Німеччини, міський малюк Volkswagen up! з «пакетом» R-Line отримає мінімальну ціну в 795 євро. Треба сказати, що цей автомобіль в останні роки отримав кілька цікавих спеціальних видань, такі як Beats, а також повністю електричну версію е-up! До речі є непідтверджена поки що інформація, яка стосується того, що ця модель в найближчому майбутньому може і зовсім позбутися традиційних двигунів внутрішнього згоряння. Таким чином Volkswagen up! буде запропонований тільки з електромотором.


Не пропустіть