Toyota представила універсал Toyota Corolla нового покоління (Фото)

Японський автовиробник представив європейську модифікацію універсала Toyota Corolla нового покоління, прем’єрний показ якого відбудеться на мотор-шоу в Парижі.

Автомобіль нового покоління отримав нову назву – Corolla, тоді як раніше він носив назву Auris. Нагадаємо, що раніше в компанії заявили про намір перейменувати Auris на всіх ринках і тепер всі вони будуть Corolla.
Втім, універсал нового покоління побудували, що називається «з нуля», адже для нього використовували нову платформу TNGA.

Універсал відрізняється від попередника ще і наявністю передньої підвіски типу McPherson і задньої багатоважльної, до того ж в дорогих комплектаціях запропонують ще й адаптивну підвіску. Відстань між осями у новій Toyota Corolla буде 2 700 мм.

За рахунок нової платформи автомобіль отримав більш об’ємне багажне відділення. Об’єм багажника тепер складає 598 літрів, тоді як у попередника цей показник склав 507 літрів.

Для універсала буде доступний один трициліндровий 116-сильний ДВЗ і дві гібридні установки, в складі яких 1,8 і 2,0-літрові бензинові мотори потужністю 122 і 180 кінських сил.

Від дизельних двигунів в цій моделі Toyota вирішила відмовитися. Про старт продажів і ціни на універсал буде оголошено пізніше.


Не пропустіть