На тестах помічений оновлений седан Genesis G80 (Фото)

Преміальна південнокорейська новинка була помічена недавно на одному з полігонів у Німеччині. На даному етапі тестування, прототип покритий досить щільним камуфляжем. Презентація оновленого Genesis G80 очікується до кінця наступного року.

Пару годин тому, в розпорядженні зарубіжних профільних видань виявилися «шпигунські» фотографії оновленого південнокорейського седана Genesis G80. Повідомляється, що на цей раз, автомобіль був помічений в Німеччині. На превеликий жаль, тестовий прототип новинки все ще покритий досить щільним шаром камуфляжу.

Однак у порівнянні з минулою серією знімків, деякі шари цього самого камуфляжу спереду моделі були видалені. З цих фотографій, ми можемо судити про те, що зовнішній вигляд автомобіля зміниться і досить сильно.

Відзначимо, що нинішнє покоління розкішного південнокорейського седана є модернізованою і переробленою версію моделі Hyundai Genesis, яка в свою чергу була запущена ще до створення бренду Genesis. Відомо, що нова версія моделі збільшиться в розмірах і отримає істотно перероблену передню частину, що в поєднанні з більш короткими передніми і задніми обвісами, більш довгим капотом, допоможе Genesis G80 на рівних конкурувати з моделями іменитих брендів преміум-класу.

Як ми і писали вище, хлопці з компанії Genesis вирішили протестувати свій ранній прототип в Європі. Це досить цікавий факт, з огляду на те, що бренд збирається прийти в цю частину земної кулі менш ніж через два роки. Початковий план автовиробника полягав в тому, щоб почати продажі автомобіля з Великобританії, Німеччини і Швейцарії – в цих країнах планувалося показати модель тільки один раз, на спеціальному заході в столиці цих країн. І тільки після того, як марка досягне своїх прогнозованих продажів, вона буде продовжувати йти на інші автомобільні ринки Європи.

На даний момент немає точних даних про те, що ж буде знаходиться під капотом у нового G80 седана. Однак можна з упевненістю припустити, що нинішня моторна гамма, що складається з 3 двигунів збережеться. Йдеться про 3,8-літровий V6, 3,3-літровий бітурбований V6 і 5-літровий V8. До них також може приєднається і гібридний аналог.


Не пропустіть