Nissan показав фото кросовера на платформі Duster

Японська компанія Nissan оприлюднила тизери нової версії кросовера Kicks. Машина під такою назвою вже протягом декількох років виробляють в Південній Америці, але тепер вирішено вивести на індійський ринок трохи змінений Kicks. Про це пише портал Autocar.

Як зазначається, новий позашляховик буде побудований на платформі B0, яка лежить в основі Renault Duster і Kaptur, а також Nissan Terrano. Машина буде довшою і ширшою південноамериканської версії, довжина якої – 4,3 метра, а об’єм багажного відділення у неї – 432 літри.

Очікується, що на Nissan Kicks встановлять бензиновий 1,6-літровий агрегат потужністю 106 к.с., який буде працювати в парі з п’ятиступінчастою МКПП або варіатором. Також запропонують 110-сильний 1,5-літровий дизель, який буде поєднуватися з шестидіапазонною МКПП.

Що стосується додаткових опцій, то в машині буде присутній автоматичний клімат-контроль, інформаційно-розважальний комплекс з сенсорним дисплеєм на вісім дюймів і підтримкою Android Auto і Apple CarPlay.

Презентація нового Nissan Kicks відбудеться в найближчі місяці. Споживачеві автомобіль стане доступний з початку 2019 року.


Не пропустіть