Продемонстрували найдешевший Mercedes-AMG на офіційних фото

Спортивна версія нового покоління Mercedes-AMG A35 представлена ​​на свіжих тизерних зображеннях.

Незадовго до офіційної прем’єри німецький автовиробник Mercedes Benz показав на фото спортивну модифікацію хетчбека A-Class нового покоління. Компанія поки не розкриває вартість новинки, однак виробником було заявлено, що серед «заряджених» AMG-версій цей автомобіль стане найдоступнішим в лінійці.

Для порівняння, стандартний A-Class нового покоління, представлений в лютому цього року, в базовому оснащенні комплектується 1,4-літровим бензиновим чотирициліндровим наддувним мотором потужністю 163 к.с. і 250 Нм крутного моменту. До слова, нова установка нова розроблена підрозділом Daimler спільно з Renault. А ось спортивна модифікація оснащується вже 300-сильним 2-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом. Такий агрегат працює в комбінації з семиступінчастою автоматичною трансмісією з подвійним зчепленням. AMG-версію хетчбека можна буде дізнатися також і за зовнішнім виглядом. Така модифікація відрізняється бамперами в спортивному стилі, іншим дифузором, зміненою решіткою радіатора і іншою оптикою. Також хетчбек отримав спортивні сидіння в салон і шильдики з позначенням AMG-версії. В цілому,

Публічний показ хетчбека Mercedes-AMG A35 пройде в рамках Паризького автосалону, який відбудеться в наступному місяці. Європейські продажі новинки стартують зразу після прем’єри.


Не пропустіть