«Китайський» VW Touareg вийшов в рази дешевше від оригіналу (Фото)

У Китаї почалися продажі нового кроссовера Fengxing T5, який зовні сильно нагадує Volkswagen Touareg. Правда, китайський кросовер в 5 разів дешевше, ніж його німецький «родич».

Fengxing T5 розроблений китайською компанією Dongfeng. Офіційна прем’єра T5 відбулася навесні нинішнього року на автосалоні в Пекіні. Там він був показаний під суб-брендом Fengxing, але було ще одне позначення – Forthing. Чому так вийшло? Просто назва Forthing більш зрозуміло європейцям, тому його позначили подвійним логотипом.

Це п’ятимісний кросовер, чия довжина дорівнює 4 550 мм, ширина – 1 825 мм, висота – 1 725 мм, а колісна база – 2 720 мм.

Дизайн T5 виконаний в новому стилі компанії Dongfeng. Багато в чому цей кросовер нагадав нам новий Volkswagen Touareg. Загалом, китайці явно прогресують в автомобільному дизайні.

У лінійку двигунів входять 1,5 л і 1,6 л бензинові турбодвигуни потужністю 150 к.с. і 204 к.с. відповідно. Кожен з цих моторів працює в парі з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач. Привід – тільки передній.

Уже в базовій комплектації є адаптивний круїз-контроль, ABS, EBD, двозонний клімат-контроль, а також сучасні технології комунікації.

У Піднебесній Fengxing T5 коштує близько 12 000 доларів. Це приблизно в 5 разів дешевше, ніж Touareg, причому в базовій комплектації.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть