Chevrolet презентував сімейний кросовер Orlando нового покоління

Американська марка після анонсів презентації та публікації офіційних зображень представила автомобіль Chevrolet Orlando нового, другого за рахунком покоління. Якщо раніше це був мінівен, то тепер модель позиціонується як сімейний кросовер.

Новинка відноситься До 2019 модельного року, а її серійне виробництво буде налагоджено на заводі в Китаї. Власне для китайського ринку автомобіль і створювався.

На відміну від попередника новий Orlando отримав більш яскравий і привабливий зовнішній вигляд. В основу кроссовера лягла платформа Opel Zafira, за рахунок якої змінили і габарити моделі. Тепер довжина становить 4 684 мм, а відстань між осями – 2 796 мм.

Клієнтам запропонують п’яти- і семимісний версії Orlando, в салоні яких запропонують інформаційно-розважальну систему з 8-дюймовим екраном.

У п’ятимісної версії об’єм багажного відділення складе 479 літрів, а при складених задніх сидіннях показник виросте до 1 520 літрів.

У рух сімейний кросовер буде наводиться турбованим двигуном з робочим об’ємом 1,3 літра. Потужність силової установки становить 163 кінських сили при 230 Нм, працюючи в парі з шестишвидкісною механікою або автоматом.

Максимальна швидкість Orlando обмежена електронікою на позначці 190 км/год. Вартість автомобіля складе 120 тисяч юанів мінімум або 17 500 доларів.


Не пропустіть