Новий величезний кросовер BMW X7 офіційно презентували (Фото)

Це була найбільш відвідувана модель на стенді BMW. Наскільки він упевнений в собі можна судити по представлених фотографіях BMW X7 G07: у нього найбільша фірмова решітка радіатора з усіх раніше побудованих серій BMW в поєднанні з вузькими, сфокусованими фарами. Для гармонійних пропорцій і підкреслення особливої ​​ролі логотип BMW на капоті був збільшений в діаметрі. Вид збоку не приховує свого розміру і відрізняється здалеку великими вікнами, що дозволяє відчувати наскільки великий простір салону всередині. Задня частина кузова, позначена формою ліхтарів і хромованою обробкою, явно дозволяє відрізнити Х7 від X5. Родзинкою, звичайно ж, є підйомна і вантажна зона, які забезпечують більш легку навантаження і багато місця. Існує також крута кнопка з написом «MAX», яка в основному опускає сидіння третього ряду і просуває другий ряд для великої кількості вантажного простору. Ще одна кнопка, розумно розміщена на задніх дверях, дозволяє вам опустити автомобіль для більш легкого завантаження.

Для внутрішнього оздоблення салону використовували шкіру, дерево і алюміній. Звертає на себе увагу цифрова панель приладів і 12,3-дюймовий тачскрін. Мультимедійна система включає в себе «персонального асистента», здатного підтримати з водієм невелику розмову. BMW X7 G07 буде виготовлятися із суцільним сидінням у другому ряду в стандартній комплектації, але клієнти зможуть замовити два комфортних сидіння для другого ряду за невелику додаткову плату, зробивши X7 ще більш елегантним шестимісним. Незважаючи на значну вагу, близько 2,4 тонн, BMW обіцяє, що X7 може бути досить швидкісним для свого класу автомобілів. У Німеччині в лінійку двигунів входять моделі X7 xDrive30d, X7 M50d і X7 xDrive40i.

За межами Європи існує також модель V8 X7 xDrive50i, яка представлена ​​на автошоу, надалі її планують замінити на X7 M50i з 530 к.с. Версію двигуна V12 в даний час не планується використовувати, але в залежності від ринкового попиту є можливість і її використовувати для Х7.

Базова модель X7 xDrive40i буде оснащена 3-літровим шестициліндровим двигуном з турбонаддувом, потужністю 335 кінських сил і 450 Нм крутного. Х7 xDrive50i має 4,4-літровий V8 з турбонаддувом з 456 кінськими силами і 479 фунт-фут обертального моменту, а також спортивний задній диференціал.

У базову комплектацію BMW X7 включена система доступу без ключа (з керуванням зі смартфона), чотирьохзонний клімат-контроль, панорамний дах, аудіосистема з 10 динаміками, адаптивний круїз-контроль. А також система автоматичного гальмування, розпізнавання дорожніх знаків, контролю розмітки і «сліпих» зон.

Ціни починаються від 73 900 доларів за X7 xDrive40i і 92 600 доларів за X7 xDrive50i.


Не пропустіть