Новий бюджетний кросовер Hyundai Styx на тестах (Фото)

Корейська компанія Hyundai планує вже в найближчі місяці приступити до продажів субкомпактного кросовера Hyundai Styx. Спочатку модель з’явиться на індійському ринку, але в подальшому не виключено її продажу і в інших країнах, що розвиваються.

Поки ж виробник завершує тестові випробування своєї новинки. Так, південнокорейським шпигунам вдалося сфотографувати передсерійні зразки кросовера, призначені для фінальної перевірки можливостей моделі.

Відомо, що новинка створена на одному шасі з Hyundai Solaris і володіє довжиною кузова менш 4000 мм. При цьому Hyundai Styx може похвалитися сучасним екстер’єром з фірмовою решткою радіатора і «двоповерховою» оптикою, запозиченою від останньої версії Hyundai Santa Fe. При цьому кузов буде забезпечений додатковим пластиковим кузовним обвісом.

Очікується, що кросовер отримає дві версії 1.0-літрового бензинового мотора з віддачею в 100 і 120 сил на вибір. Крім того, автомобіль можна буде придбати з 90-сильним 1.4-літровим дизелем. Вибір трансмісій представлені «механікою» і «роботом». Привід виключно передній.


Не пропустіть