Розсекретили народний електрокар Volkswagen (Фото)

Прототип електромобіля Volkswagen ID був помічений в Південній Африці. Як з’ясувалося, фотознімок зробив фотошпигун, який опинився недалеко під час тестування новинки. Відзначимо, що нова модель, яка стане першим серійним електромобілем марки, створена на підставі концепту представленого ще в 2016 році.

Машина отримала електродвигун, який приводить в рух задню вісь. Ємність мотора варіюються в залежності від комплектації, від 48 до 111 кіловат-годин. Модель оснащена системою бездротової зарядки, а в передній її частині розміщено електронне обладнання різного призначення і радіатор.

Ймовірно, вартість автомобіля складе не менше 24 тисяч євро, а дистанція, яку він може подолати без додаткового заряду, – 500 км. Варто сказати, що через два роки ця модель стане одним з 27 електрокарів від Volkswagen, які будуть реалізовуватися в кількості 150 тисяч примірників щорічно.

Зауважимо, що зараз в сімействі Volkswagen ID, крім хетчбека, є кросовер, мікроавтобус, фургон і седан – все поки є концептами. Вже ведеться робота зі створення великого позашляховика. А хетчбек з’явиться в продажу вже в 2019 році.


Не пропустіть