Нову версію культового Volkswagen Passat офіційно розсекретили (Фото)

Компанія Volkswagen представить новий Passat тільки завтра, але в Мережу вже потрапили кілька офіційних знімків новинки. Незважаючи на те, що це нове покоління популярного седана, змін не так багато.

Але все ж у седана повністю нова передня частина зі збільшеною решіткою радіатора і переробленими фарами. Модель на фотографіях оснащена пакетом R-Line з агресивним переднім бампером і двоколірними колісними дисками.

Змінилася трохи і структура кузова – передні стійки отримали більш помітний нахил, а плечова лінія стала сильніше виділена.

Задня частина отримала більш вузькі фари і досить помітний спойлер на кришці багажника. Зауважимо, що найбільше новинка нагадує Passat в версії для китайського ринку, показаний рік тому

В салоні нова приладова панель, переглянуті повітроводи кліматичної системи.

За попередніми даними, в моторній гамі буде дволітровий турбований двигун на 176 к. с. і 280 Нм. Він буде спарений з шестиступінчастим «автоматом». Крім того, новий Passat позбувся двигуна об’ємом 3,6 л а 283 к.с. Нове покоління Passat буде представлено на автосалоні в Детройті.


Не пропустіть