Дизайн нового Skoda Superb повністю розсекретили (Фото)

Опубліковані фотографії рестайлінгового флагмана Шкоди без будь-якого камуфляжу. Офіційна прем’єра моделі, швидше за все, відбудеться в березні.

Знімки модернізованого ліфтбека внесли в базу міністерства промисловості Китаю. «Піднебесний» дорестайлінговий Superb зовні нічим не відрізняється від «пятидверки», призначеної для інших країн, так що і глобальна модель напевно отримає ті ж зміни.

Оновлення вийшло скромним: у Superb поміняли бампери, радіаторна решітка стала більшою і приєдналася до фар, у яких інша «начинка», плюс модель отримала інші протитуманки; між задніми ліхтарями тепер красується хромована смужка, а на кришці багажника – напис з назвою марки замість емблеми. Зображень інтер’єру поки немає, але і всередині радикальних змін не очікується, максимум – нова мультимедійна система.

У Китаї у Skoda Superb-2020 колишні мотори: ліфтбек доступний з бензиновими «турбочетвірками» 1.4 TSI (150 к.с.) і 2.0 TSI (186 або 220 к.с.). У європейській версії моторна гамма також навряд чи зміниться. У Старому світі Superb оснащується бензиновими 1.5 TSI (150 к.с.) і 2.0 TSI (272 к.с.), дизелями 1.6 TDI (120 к.с.) і 2.0 TDI (150 або 190 к.с.).

Однак після рестайлінгу у Суперба все ж буде важлива технічна обновка – модель обзаведеться гібридною версією. За неофіційними даними, такий автомобіль отримає 150-сильний бензиновий мотор TSI (об’єм поки невідомий) і 95-сильний електродвигун, тільки на електротязі «чех» зможе проїхати приблизно 70 кілометрів.

Публічна прем’єра рестайлінгового Skoda Superb, ймовірно, пройде в рамках Женевського автосалону, який відкриється в березні цього року.


Не пропустіть