Перший електрокар Porsche помітили на засніжених дорогах (Фото)

На засніжених дорогах Норвегії був помічений перший електричний автомобіль від німецької компанії Porshe. Модель Taycan неодноразово бачили на Нюрбургринзі, і тепер, мабуть, виробник вирішив перевірити електрокар в зимових умовах, передає Reddit.

На одному знімку два прототипи Taycan, схоже, були зупинені на дорозі, і в одного з автомобілів був відкритий капот. Помічені автомобілі були без логотипів і шильдиків, а також зі спеціальними накладками, що імітують вихлопні труби.

Слід зазначити, що компанія активно готується до серійного виробництва свого першого електрокара. У свій завод в Цуффенхаузені виробник інвестує 700 мільйонів євро. За ці гроші буде вдосконалена конвеєрна система, яка транспортує компоненти системи приводу, облаштований новий складальний і логістичний цех, новий цех фарбування та спеціальний кузовний цех.

За повідомленням німецького новинного видання WirtschaftsWoche, автовиробник зараз планує виробляти 40 000 одиниць Taycan в рік, що вдвічі перевищує його початкові плани.

Потужність нового електричного авто складе 600 кінських сил, а розгін до першої сотні кілометрів буде займати менше ніж 3,5 секунди. Одного заряду повинно вистачити на 500 кілометрів шляху.

Ціни на Taycan ще не оголошені. Проте, як повідомляється, представник бренду Porsche Global заявив, що Taycan буде пропонуватися в трьох моделях – Taycan, Taycan 4S і Taycan Turbo. За наявними відомостями, ціни почнуться з 90 000 долл. США для Taycan, до 90 000 дол. США для 4S і понад 130 000 дол. США для Turbo.


Не пропустіть