BMW представив M-версії кросоверів X3 і X4 (Фото)

Компанія BMW офіційно представила “заряджені” кросовери X3 M і X4 M нового покоління, а також їх більш потужні версії Competition.

Під капотами M-кросоверів від BMW ховається нова розробка «баварських моторних заводів»: рядна 3,0-літрова “шістка” M TwinPower Turbo з системою охолодження, адаптованою під використання автомобілів на гоночному треку.

У версії для «звичайних» X3 M і X4 M мотор розвиває 480 к.с., для модифікацій Competition – 510 сил. Максимальний крутний момент в обох випадках становить 600 Нм.

Агрегатується двигун з 8-ступінчастим “автоматом” M Steptronic з функцією Drivelogic. Остання дозволяє одним натисканням спеціальної клавіші вибирати режим перемикання передач: коробка буде перемикати ступені або плавно і комфортно, або максимально швидко, що, знову-таки, стане в нагоді при їзді по треку.

На колеса крутний момент передається за допомогою фірмової повнопривідної трансмісії xDrive; крім того, автомобілі оснащені заднім активним диференціалом Active M Differential.

Інтер’єри нових «емок» оформлені в типовому для моделей BMW серії M стилі; зокрема, вони отримали трьохспицеве рульове колесо і селектор коробки передач M-дизайну, карбонові декоративні вставки, а також спортивні M-сидіння з інтегрованими підголівниками та ремені безпеки, оформлені у фірмовому M-стилі.

Нові моделі вже в стандартному варіанті оснащені адаптивною підвіскою серії M з індивідуально контрольованими електронікою амортизаторами. Зовні нові “емки” відрізняються від стандартних X3 і X3 спеціальним M-обвісом, а також низкою елементів зовнішньої обробки, виконаних в глянсовому чорному кольорі; серед них – обрамлення решітки радіатора, корпуси бічних дзеркал заднього виду, а також вентиляційні решітки в передніх крилах.


Не пропустіть