Китайський седан з дизайном від Volkswagen помітили на тестах (Фото)

Концерн FAW почав випробування оновленого варіанту седана A50, який розробив суббренд Junpai.

Розглядаючи шпигунські фотознімки можна помітити, що зовнішній вигляд оновленого седана майже зберігся, а ось в салоні багато доробок. Зокрема, рестайлінговий A50 нагородили зміненою передньою панеллю, великим сенсорним дисплеєм «мультимедійки», іншими дефлекторами вентиляції і оновленим блоком управління кліматичною системою.

Як нагадування скажімо, що компактний седан продемонстрували на Шанхайському автошоу два роки тому. Дизайн зовнішнього вигляду Junpai А50 сильно схожий на моделі Volkswagen. І це не дивно, адже дизайн седана розроблений «придворною» студією VW – Italdesign.

Габаритні розміри автомобіля схожі з седаном VW Polo: 4586 х 1765 х 1496 мм. Відстань між колісними осями – 2610 мм, кліренс – 160 мм, а об’єм багажника – 463 літри.

Оснащується Junpai A50 1,5-літровим атмосферним двигуном, віддача якого 113 к.с. Разом з ним працює 5-ступінчаста механіка. Пізніше з’явиться модифікація з 119-сильним турбомотором, який агрегатується з роботом з подвійним зчепленням або 6-швидкісний МКПП.

Вартість рестайлінгового седана поки не відома. Дореформений Junpai A50 пропонується китайським клієнтам від 55 900 до 72 900 юанів.


Не пропустіть