Volkswagen представив оновлений культовий Multivan (Фото)

Німецький автовиробник представив оновлений мінівен Multivan. Новинка отримала електромеханічний підсилювач рульового управління, повністю цифрову приладову панель, а також версію з електричною силовою установкою.

Компані Volkswagen презентувала оновлений Multivan 6.1, який суттєво змінився вперше з моменту появи автомобілів сімейства «T» шостого покоління в 2016 році. Автомобіль отримав трохи змінений зовнішній вигляд, розширений набір стандартного і опціонального оснащення, а також повністю електричну модифікацію. Рестайлінговий Volkswagen Multivan, презентація якого відбулася не так давно в Вольфсбурзі, можна відрізнити від мінівена нинішнього покоління завдяки іншої хромованої радіаторної решітки і переробленим блокам світлодіодних денних ходових вогнів.

У список базового оснащення значаться центральний замок, електросклопідйомники, зовнішні дзеркала з електричним приводом і обігрівом, а також світлодіодне підсвічування салону. Важливо відзначити, що розробники відмовилися від використання гідравлічного підсилювача рульового управління на користь електромеханічної схеми, це дозволило зробити доступними активні системи утримання автомобіля в займаній смузі руху і стабілізації Multivan при сильному бічному вітрі.

Крім усього іншого, рестайлінговий мінівен буде доступний з інформаційно-розважальною системою MIB3 з сенсорними дисплеями 8,0 і 9,2 дюйма, інтерфейсом Apple CarPlay і голосовим управлінням. Новинка отримала також повністю цифрову приладову панель діагоналлю 10,25 дюйма.

Моторна лінійка включає в себе 2,0-літрові дизельні агрегати, потужність який варіюється від 90 до 199 к.с. Топові комплектації мінівена доступні з роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями і системою повного приводу 4Motion.

Дуже важливо відзначити, що у нового Volkswagen Multivan з’явилася модифікація з повністю електричною силовою установкою, яка була розроблена спільно з фахівцями компанії ABT. Двигун, що передає крутний момент на передні колеса має потужність 112 к.с. Комплект акумуляторів ємністю 77,6 кВт-год дозволяє проїхати на одному заряді до 400 кілометрів, згідно з європейським стандартом NEDC.


Не пропустіть