Nissan Juke нового покоління був помічений на дорогах (Фото)

Японський автовиробник приступив до дорожніх випробувань свого оновленого компактного кросовера Nissan Juke, про що свідчать шпигунські фотографії майбутньої новинки.

Компанія Nissan приступила до дорожніх тестів компактного кросовера Juke нового покоління, прем’єра якого повинна відбутися вже влітку цього року. Судячи з фотографій, майбутня новинка в цілому збереже основні пропорції кузова, вузьку головну оптику характерної форми, а також приховані ручки задніх дверей. При цьому раніше шеф-дизайнер компанії Nissan Альфонсо Альбайса заявив, що Juke наступного покоління буде схожим на нинішню версію кросовера, але при цьому залишиться вірний своїй харизмі.

Новий Nissan Juke буде побудований на модульній платформі CMF-B, розробленої альянсом Renault-Nissan. За попередніми даними, в лінійку двигунів увійде 1,5-літровий дизельний мотор, а також 3-циліндровий бензиновий агрегат об’ємом 1,0 літра. Крім того, буде доступний 190-сильний турбомотор об’ємом 1,6 літра.

Не виключається можливість, що у нового Nissan Juke з’явиться модифікація з гібридною силовою установкою, створеній на основі невеликого бензинового мотора, який буде служити в ролі генератора для поповнення запасу акумуляторів.


Не пропустіть