Volvo представляє оновлений позашляховик XC90 (Фото)

Компанія Volvo представила оновлений флагманський кросовер XC90. До 2020 модельного року автомобіль отримає нову економічну силову установку і шестимісний модифікацію.

В ході модернізації модель обзавелася зміненою решіткою радіатора і колісними дисками іншого дизайну. У салоні кардинальних змін не відбулося, але з’явилася нова оббивка з вовняної тканини. До того ж до топової чотиримісної модифікації і семимісної версії додали новий варіант конфігурації салону: 2+2+2.

Оновлений Volvo XC90 також отримав додаткові системи активної безпеки і мультимедійну систему з розширеними можливостями. Зокрема, список помічників водія у шведського флагмана поповнився системою утримання в смузі руху, а система попередження про перешкоди в поперечному напрямку була доповнена функцією автоматичного екстреного гальмування. Інформаційно-розважальний комплекс Sensus тепер підтримує не тільки інтерфейс Apple CarPlay, але і Android Auto.

Основні нововведення відбулися в «підкапотному» просторі моделі. Позашляховику додали систему рекуперації кінетичної енергії при гальмуванні. Автовиробник заявляє, що дані модифікації виявляться на 15 відсотків економічніше і екологічніше XC90 без рекуперації. Гібридний варіант T8 Twin Engine також залишиться в моторній лінійці кросовера, але тепер він буде відрізнятися більш ємною батареєю і збільшеним до 43 км пробігом на одній електротязі (раніше було 37 км).

Випуск оновленого флагманського кросовера Volvo почнеться в травні на підприємстві в шведському окрузі Торсланда.


Не пропустіть