Toyota показала нові версії популярної моделі Corolla (Фото)

Toyota Corolla на європейському ринку в образі хетчбека і універсала обзавелася двома новими версіями – спортивна GR Sport і вседорожня Trek, створена спільно з виробником велосипедів Trek Bicycles. Перша доступна для обох кузовах, а ось остання може бути тільки універсалом. Обидві новинки будуть презентовані на Женевському автосалоні в наступному місяці.

Почнемо, мабуть, з Corolla GR Sport. Така версія, заснована на старших комплектаціях, може бути тільки гібридною (на основі 1,8-літрового і 2-літрового бензинових моторів). Відрізнити новинку від інших версій можна по аеродинамічному обвісі, зміненій решітці радіатора, спортивним кріслам, дифузору, 18-дюймовими колісними дисками і особливим сірим забарвленням кузова. Ну а оскільки комплектація спочатку багата, то автомобіль також може похвалитися світлодіодною оптикою.

Вседорожний універсал обзавівся збільшеним на два сантиметри дорожнім просвітом і захисним пластиковим обвісом. До того ж подібна Corolla похвалиться особливими 17-дюймовими колісними дисками. Всередині двоколірна обробка тканиною і дерев’яне оздоблення.


Не пропустіть