Нову версію культового Volkswagen Golf помітили на дорогах (Фото)

Концерн Volkswagen Group AG почав дорожнє тестування 8-го покоління свого бестселера – компктного хетчбека Golf.

Автожурналісти помітили передсерійний зразок нового “Гольфа” трохи більший попередника. Це не дивно, адже він базується на новій модульній платформі MQB, яка не дозволяє робити дуже компактні автомобілі.

Прототип щільно «упакований» в камуфляжну плівку, тому вдалося розглянути лише його загальні обриси, які зберегли характерні для моделі особливості. Крім того, видно, що автомобіль отримав нові фари і задні ліхтарі, дизайном подібні з застосовуваними компанією Audi.

Під капотом нового Volkswagen Golf, ймовірно, з’являться модернізовані бензомотор з турбонаддувом 1.0 TSI і 1.5 TSI, а також 2.0 TSI для «заряджених» модифікацій GTI і R. Будуть і модифікації з турбодизелями.

Про трансмісії нового хетчбека відомо, що це буде 6-ступінчаста “механіка” або 7-ступінчастий «робот» DSG з 2-ма зчепленнями. Чи з’явиться на новинці фірмова система повного приводу 4Motion, невідомо.

Нагадуємо, що Volkswagen Golf залишається неймовірно популярним в Європі – тільки в минулому році концерн продав там 445 754 цих автомобіля. Зрозуміло, настільки затребувана модель буде розвиватися і далі.


Не пропустіть