У Женеві продемонструють «прощальну» версію Mercedes-AMG S65 Final Edition (Фото)

На мотор-шоу в Женеві вже завтра, 5 березня, автолюбителі з усього світу зможуть спостерігати екземпляр Mercedes-AMG S65 Final Edition з лімітованої колекції, представленої тиражем в 130 екземплярів. Новинка отримала під капот 621-сильний агрегат V12.

Вже зараз можна зробити висновок про те, що виставковий стенд концерну Mercedes-Benz на женевському мотор-шоу буде цікавим. Нам продемонструють модернізовані модифікації паркетників GLC і GLE 53, родстера GT R, а також другу генерацію автомобіля CLA в кузові універсал. Також гості виставки в останній раз побачать Mercedes-AMG S65 Sedan актуальної варіації. Цей седан вийде в лімітованій «прощальній» модифікації Final Edition.

Збірка цього надпотужного седана обмежиться 130-ма примірниками. Кузов автомобіля буде пофарбований в металевий відтінок під назвою Obsidian Black. Цей колір ще сильніше підкреслить ексклюзивність обмеженої серії. Про унікальність версії S65 Final Edition буде свідчити і напис чорного кольору на двигуні – «Одна людина – один двигун». Патрубки вихлопної системи в задній частині авто в формі чотирикутників пофарбовані в чорний глянець. Такі відтінки додані для контрасту до матовими вставками з бронзи на кованих дисках коліс 20-го розміру, повітрозабірниках попереду, обвіси з боків і на бампері позаду. Під капотом знаходиться шестилітровий двотурбінний агрегат V12, здатний генерувати 621 «конячок». Піком крутного моменту стала позначка в 1000 Нм. Така «начинка» дає можливість транспортному засобу розганятися з місця до 100 км/год за 4,1 секунди. І це при тому, що модель важить 2 250 кг. Максимальною швидкістю є показник в 300 км/год.

Німецький концерн на даний момент ще не розсекречує вартість версія Final Edition. Тут навіть не варто довго думати про те, що лімітована версія обійдеться автолюбителям значно дорожче, ніж стандартний S65, виставлений в дилерських центрах США на продаж за 232 550 доларів.


Не пропустіть