Skoda презентувала найдешевший компактний кросовер на ринку (Фото)

Модель Kamiq чеська марка розсекретила за тиждень до Женевського автосалону, а зараз прийшов час подивитися живі фотографії новинки.

Нагадаємо, що назва кросовера відбувається з мови інуїтів – корінного народу північній частині Канади і Гренландії – і позначає предмет, який настільки добре пасує своєму власникові, що відчувається як друга шкіра. По довжині і ширині Skoda Kamiq нагадує Hyundai Creta, але по висоті чеська новинка програє відразу 10 сантиметрів!

У Женеві представники Skoda знову заявили, що новий кросовер стане найбільш доступною моделлю серед компактних “паркетників” на європейському ринку.

Багатьох засмутить, але Kamiq має напівзалежну задню підвіску і безальтернативний передній привід. В Європі основними стануть бензинові «трійки» об’ємом один літр і віддачею 95 або 115 к.с.

Skoda Kamiq більше нагадує високий хетчбек, ніж повноцінний кросовер. Взагалі, новий кросовер дуже схожий на хетчбек Skoda Scala – у них дуже схожа зовнішність і практично однакові інтер’єри! (Правда, в порівнянні зі «Скалою» кліренс виріс на 4 сантиметри).


Не пропустіть